top of page

2020, Can't wait!

2019 was overdonderend, uitdagend en leuk! Het is onwaarschijnlijk hoeveel er in een jaar kan veranderen en ik besef dan ook echt hoeveel geluk & plezier ik heb gehad. Wat begon als een 'uit de hand gelopen' hobby draaide uit in een fantastisch bijberoep als fotograaf. Mijn weekends werden gevuld met de mooiste huwelijken en verlovingen. Ook doopsels, communies en zwangerschappen werden een feit. Het was een enorme eer om al deze mooie geluksmomenten te mogen vastleggen op beeld.


Een eigen bedrijf runnen vergt veel motivatie, geduld en tijd. Elk vrij momentje dat ik had, besteedde ik met veel plezier aan mijn bedrijf. En achter wat voor sommigen vanzelfsprekend en evident leek, zaten vaak talloze werkuren verscholen. Af en toe moesten er ook moeilijke beslissingen gemaakt worden en kwamen er wel eens stressmomentjes bij te pas. Gelukkig kon ik altijd rekenen op de steun van mijn vriend, mijn beste vriendin & mijn ouders.

Voor het komende jaar mag ik met trots zeggen dat er al héél wat huwelijken, communies, familieshoots & doopsels gepland staan en ik ben héél benieuwd wat 2020 nog allemaal voor mij in petto heeft.


Mijn dank is groot voor iedereen die dit jaar voor mijn lens heeft gestaan of voor wie dit volgend jaar zal doen. Dankzij jullie is mijn droom werkelijkheid geworden.


Can't wait! 📸

2020


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page