top of page

Wat doe ik aan voor een fotoshoot?Wat doe je nu eigenlijk best aan voor een fotoshoot?

Dit is een vraag die ik regelmatig krijg en daarom deel ik maar al te graag mijn 5 tips:


- Doe iets aan waar je je goed in voelt. Iemand die zich goed voelt, straalt dit ook uit op de foto. Draag je graag vrolijke kledij? Kom dan niet shooten in een strak hemdje. Ben je fier over je gebruinde benen? Draag dan een mooie jurk!


- Wanneer je naar een foto kijkt, moet de aandacht meteen naar jullie gaan. Niet naar de t-shirt van de kinderen met Mickey Mouse op en ook niet naar het merk van de t-shirt van je man ;) Kies dus voor effen kledij of voor een leuke terugkerende print (bijvoorbeeld bloemetjes).


- Felle kleuren raad ik niet aan. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar pastelkleuren en warme kleuren zoals bruin, beige, kakigroen, terra cotta, crème, okergeel, lichtroze, vuilroze, bordeaux, blauw en wit.

- Indien je met meerdere personen op de foto gaat, zorg dan dat jullie kleuren matchen. Dit wil niet zeggen dat je allemaal een witte t-shirt aan moet, maar laat enkele kleuren een paar keer terug komen voor een mooi passend effect.

- Qua schoenen draag je ook best niet je allerhoogste hakken. Om zo natuurlijk mogelijke foto's te creëren, wordt er veel bewogen. Doe dus gemakkelijke schoenen aan, die uiteraard ook bij je kledij passen.


Kan je niet kiezen welke kledij je aan wil doen? Breng dan gerust een paar stuks mee en verander tijdens de shoot eens van outfit.


Hope to see you soon!

Veel liefs,

Sissy


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page