top of page

Vakantie in eigen land: Connecterra

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021Ik ben intussen terug aan het werk, maar vorige week had ik nog een weekje vakantie gepland en ging ik met een vriendin naar Connecterra. Ik wou er altijd al eens naartoe gaan en als je de foto hierboven ziet, begrijp je waarschijnlijk al wel waarom ;) Voor ons was het 1u30 rijden vanuit Sint-Pieters-Leeuw, wat uiteindelijk wel nog meevalt als je weet dat we er ongeveer even lang over zouden rijden om als dagjestoeristen naar kust te gaan. Wij kozen voor de paarse route (13km) om deze mooie uitzichten te kunnen zien. Dit nationaal park ligt trouwens op 5min rijden van Maasmechelen Village, dus kan wel leuk zijn om te combineren.


Voor wie Connecterra wil bezoeken, raad ik aan om goeie wandelschoenen, een picknick voor onderweg, je fototoestel en veeeeel water mee te nemen ;)
67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page