top of page

Portfolio family fotoshoot

Als je kijkt naar al je foto's op je gsm of op je computer, op hoeveel van deze foto's sta je met je hele gezin? Hoogstwaarschijnlijk niet zo veel. Het wordt dus dringend tijd om jullie prachtige gezin te vereeuwigen op beeld, want voor je het weet, lopen er thuis enkele pubers rond! Terwijl jullie elkaar knuffelen, rondwandelen, spelen met elkaar, ... noem maar op. Ik maak foto's van hoe jullie echt zijn. ​Er worden zowel foto's gemaakt van het volledige gezin, als ook van de kinderen en ouders apart.

 

Of wil je graag een fotoshoot boeken met je allerliefste vrienden? Dit is misschien wel het perfecte verjaardagscadeau voor je beste vriendin!

"Bedankt Sissy voor de hele leuke foto's, we hebben een plezant uur beleefd tijdens de shoot en dit resulteerde dan ook in leuke foto's! Doe zo verder, en we zullen je later zeker nog eens boeken."  

 

Fail S.

"We hebben al enkele fotoshoots gedaan met de kindjes bij andere fotografen... dikwijls ergerde we ons omdat de kindjes in een pose moesten zitten en ze deden dit dan niet. Dit was de eerste keer bij Sissy en nu weten we ook waar we moeten zijn... het was de eerste fotoshoot waar we veel plezier hadden en dit is ook te zien aan de foto's! Het was een koude zondagochtend... dachten dat we koud gingen hebben, maar sissy liet ons zweten, springen, stappen, lopen,... Top! Wij komen zeker terug bij Sissy!"

 

Van Cutsem L. 

bottom of page