Prijzen

Portret 

 

Heb je interesse in een fotoshoot met je partner, vrienden/ vriendinnen, familie, ...

Of ben je op zoek naar een fotograaf voor de doop/communie van je zoon of dochter?

Allemaal mogelijk! Een fotoshoot duurt +/- 1 uur en kost 100 euro.

 

Huwelijk

Niets is leuker dan het fotograferen van een huwelijk. Elk koppel is uniek en ik ben hier om jullie te verhaal te weerspiegelen in beelden. 

Mijn stijl bestaat niet uit een aaneenschakeling van geposeerde foto's, maar uit beelden die reflecteren hoe jullie echt zijn. Spontaniteit is hierbij echt het sleutelwoord. Om dit te kunnen waarmaken, ontmoet ik jullie graag op voorhand. Zo kunnen we elkaar eerst beter leren kennen  en kunnen we elkaars verwachtingen & de dagplanning overlopen. Na het tekenen van het contract staat jullie datum officieel genoteerd in de agenda. Op de dag van het huwelijk wijk ik niet van jullie zijde, zo krijg ik de mogelijkheid om alle mooiste momenten te fotograferen. Na ongeveer een twee tal weken stuur ik jullie de foto's online door, en opgelet, het zullen er véél zijn! 

Zo kunnen jullie vrij snel jullie mooiste dag opnieuw beleven. Hoe zit dat nu precies met de prijs? Wel, om jullie een richtprijs mee te geven vraag ik bijvoorbeeld 855 euro voor een reportage van 9 uur. Hiervoor heb je dus bijvoorbeeld foto's van het klaarmaken in de ochtend, het ja-woord in het gemeentehuis, de fotoshoot op een prachtige locatie en het begin van de receptie. Maar zoals ik eerder zei, elk huwelijk is uniek. Stuur mij daarom een berichtje om vrijblijvend een offerte op maat te krijgen voor jullie speciale dag. 

Extra info

  • De fotoshoots gaan steeds door op een locatie in de natuur aangezien dit het meest aansluit bij mijn fotografiestijl. Indien je een binnenlocatie ter beschikking hebt, sta ik hier zeker voor open.

  • Wanneer er wordt gebruik gemaakt van een betalende locatie, zijn de inkomgelden voor de rekening van de klant; 

  • De prijzen zijn inclusief nabewerking; 

  • De prijzen zijn inclusief de eerste 15km vervoerskosten (nadien 0.34euro/km vanaf Sint-Pieters-Leeuw, Topstraat); 

  • De foto’s worden zorgvuldig geselecteerd, bewerkt en in hoge resolutie doorgestuurd via Wetransfer. 

Vragen of Interesse?

© 2020 Sissy Segers